تبلیغات
حقیقت فیزیک - پخت تخم مرغ در دو دقیقه با زودپز مقوایی!
 
حقیقت فیزیک
فیزیک -شیمی- زیست - زمین شناسی و انتقادی
                                                        
درباره وبلاگ

علی صارمی متولد 1362دبیر فیزیک مجتمع آموزشی شهید بهشتی (تیزهوشان)و دبیرستان نمونه باقرالعلوم(ع)شهرستان بروجرد.ممکن است بسیاری از مطالب در راستای رشته تحصیلی بنده نباشد ولی امیدوارم در شناسایی حقایق موثر باشد.
برای ارسال نظرات، روی دایره سبز رنگ کنار عنوان هر پست کلیک کنید.
مدیر وبلاگ : علی صارمی
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

این بسته بندی شامل یک لایه شیمیایی است که در زمان تحریک به تولید حرارت پرداخته و تنها در دو دقیقه تخم مرغ خام را می پزد.

«Gogol Mogol» که نام خود را از یک غذای تخم مرغی روسی گرفته، توسط گروه کیان ساخته شده است.

لایه بیرونی این جعبه از نوعی مقوا ساخته شده که بطور سنتی برای ساخت جعبه های تخم مرغ بکار می رود. در زیر این لایه، سه لایه دیگر نیز وجود دارد. در یکی از آنها هیدروکسید کلسیم و مواد شیمیایی دیگر تزریق شده و دیگری یک لایه هوشمند دارای آب و یک کاتالیزور است.

بین این دو لایه داخلی یک غشا قرار دارد که با کشیدن یک نوار مقوایی برداشته می شود. در این زمان، هیدروکسید کلسیم به آب درون لایه هوشمند واکنش نشان داده و حرارت کافی را برای پختن تخم مرغ درون آن فراهم می کند. این فناوری در گذشته برای تولید قوطی های خود گرمایشی سوسیس و لوبیا مورد استفاده بوده که اعضای کمپ با آن بخوبی آشنا هستند.

اما اولین بار است که طراحان توانسته اند این تولید حرارت شیمیایی موسوم به «واکنش حرارت زا» را در یک تخم مرغ اجرا کنند.

اگرچه تخم مرغ در این شیوه پس از دو دقیقه پخته می شود، اما فرایند گرمایشی درون این بسته بندی تا سه دقیقه بطول می انجامد. کاربران بر اساس تمایل خود برای مصرف تخم مرغ به شکل اصلی یا کاملا پخته می توانند با برداشتن سر جعبه از آن استفاده کنند.

البته این جعبه  یکبار مصرف بوده اما برای کاهش ضایعات از مواد بازیافتی ساخته شده است.

این طراحی که موفق به کسب جایزه سازمان طراحی بسته بندی اروپا شده، اگرچه از کارآیی خوبی در طول کارآزمایی ها برخوردار بوده اما هنوز زمان ورود آن به بازار مشخص نیست.





نوع مطلب : علمی، خبری، 
برچسب ها :